Bağcılar Nasreddin Hoca Anaokulu

Vizyon: Çocuk eğitiminde; evrensel standartları ön planda tutan, aileler ile işbirliği içinde, yakın çevre ve sosyal olanakları en üst düzeyde değerlendiren, yenilikçi ve katılımcı bir erken çocukluk eğitim merkezi olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitim Sistemi´nin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda fırsat eşitliğini temel alarak, farklılıklara saygı duyan, sorumluluk sahibi; üretici ve duyarlı, kendini, insanları ve canlıları seven, olumlu iletişim becerilerine ve birlikte yaşama kültürüne sahip, özgüveni yüksek mutlu bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: eTwinning Projesi "Geleceğini Yeşillendir Eğitimini Renklendir" Avrupa Kalite Etiketi,Ulusal Kalite Etiketi eTwinning Projesi "Farkında Ol& Doğanın Bir Parçası Ol" Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Okullarda Orman Programı Başarı Sertifikası eTwinning Projesi "Okullar Çiçek Açsın" Ulusal Kalite Etiketi

Saatler: 08:00-12:30 13:00-17:30
Servis Bilgisi: YOK
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Oyunlar,jimnastik
Bilimsel Etkinlikler: Etkin Öğrenme Modeli, Oyun Temelli Öğrenme, Proje Yaklaşımı, Kodlama ve Akıl Zeka Oyunları
Proje Çalışmaları: eTwinning Projeleri,Okullarda Orman Programı, Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm istanbul Projesi, Aile Eğitimi Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: eTwinning Projeleri AB Erasmus+ Projeleri Okullarda Orman Programı

WEB - https://nasreddinhocaanaokulubagcilar.meb.k12.tr

Adres - DEMİRKAPI MAH. 1654. SK. ANAOKULU BLOK NO 9 BAĞCILAR / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - BAĞCILAR

Adres - DEMİRKAPI MAH. 1654. SK. ANAOKULU BLOK NO 9 BAĞCILAR / İSTANBUL

Ulaşım Okulumuz Bağcılar Göztepe Meydana yürüme mesafesinde 2 dk, Mahmutbey metrosuna yürüme mesafesinde 10 dk. uzaklıktadır. Göztepe Meydandan geçen tüm ulaşım araçları ve metro ile okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERKEZ